CoachingOurselves

Coaching Ourselves, er et ‘kollega-coaching’ program udviklet af professor Henry Mintzberg.

Leaders learning from and coaching each other

Kollega-coaching er en effektiv og økonomisk overkommelig måde, hvorpå små grupper af ledere kan udvikle sig sammen. Lederne coacher hinanden ud fra de CoachingOurselves moduler, som de selv eller deres organisation har udvalgt, så de passer til organisationens behov. På den måde bliver der bred ’impact’ efterhånden som flere grupper kommer i gang, og organisationen opbygger kapacitet til at udvikle sig selv gennem disse ledergrupper eller ’communities of practise’.

Et CoachingOurselves modul er en struktureret 90 minutters dialog-guide med kvalitetsindhold, refleksionsspørgsmål og små øvelser. Alle moduler er udviklet af førende management-tænkere og professorer som Henry Mintzberg, Edgar Schein and Philip Kotler med flere. CoachingOurselves anvendes årligt af over 20.000 ledere på verdensplan.  Der findes mere end 90 CoachingOurselves moduler, på flere sprog, og nye moduler kommer løbende til.

CoachingOurselves kan være et selvstændigt lederudviklingsinitiativ, eller det kan bygges ind som en del af en organisationsudviklingsproces.

Cases

Fujitsu SSL var det første firma i Japan til at indføre CoachingOurselves på arbejdspladsen. Det har været en søjle i firmaets udviklingsprogram for mellemledere sinden 2007 og er det stadig ….. nu med ti divisioner der bruger CoachingOurselves. Læs Fujisu SSL casen her: ‘Social Learing Leads to Increased Communication and Enhanced Management Skills’.

Dr. Edgar Schein, tidl. professor ved MIT Sloan School of Management og en pioner indenfor Process Consulting, Organisation Learning and Change, er en stærk fortaler for CoachingOurselves. Læs casen ‘Coaching Ourselves – The best way to learn’.

Ring til Berit på tlf. 29667422 for at drøfte hvordan CoachingOurselves kan anvendes i jeres organisation.

da_DKDanish